Bestellen en bezorgen door Bouwmans

BBQ

Maak uw barbecue compleet met de verse producten van Bouwmans Groenten en Fruit. Van knapperige salades tot gegrilde groenten, wij zorgen voor de perfecte aanvulling op uw BBQ-feest.


Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod en maak van uw barbecue een smaakvolle en gezonde belevenis.
Samen maken we uw BBQ onvergetelijk!

Lunch

Bij Bouwmans Groenten en Fruit verzorgen we uw lunch op een smakelijke en gezonde manier. Of u nu op zoek bent naar een lichte maaltijd of een uitgebreide lunch, wij hebben het perfecte aanbod voor u.

Bekijk ook onze uitgebreide saladelijst, waar u alvast een kijkje kunt nemen om te zien wat wij te bieden hebben. Samen maken we van uw lunch een gezond en smakelijk moment!

Evenementen

Ons team verzorgt graag uw heerlijke hapjes op elk evenement. Of het nu gaat om een intiem familiefeest, een grootschalig bedrijfsuitje, een bruisend trouwfeest of een sfeervol verjaardagsfeest, wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van smaakvolle hapjes die een blijvende indruk achterlaten. 


Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een offerte op maat aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.  

Wij kijken ernaar uit om samen met u een heerlijk feest te creĆ«ren! 

Bedrijfsfruit

Wij zijn trots om u niet alleen de beste groenten en fruit te bieden, maar ook vers bedrijfsfruit te bezorgen in de gemeente Gemert-Bakel. 

Geniet elke week van een heerlijk assortiment vers fruit, direct bij u op kantoor geleverd. Gezond, makkelijk en lekker!